Thursday, August 4, 2011

Union Special 43200g for sale (sold)

Aku ada sebijik mesin "legend' untuk dijual untuk yang serius aje la. Kalau korang tau pasal mesin ni mesti korang nak punya coz mesin ni super rare kat muka bumi. Mesin jahit ni diberi nama Union Special 43200G.
Conditionnya sangat bagus. Buat hemming memang cantik. Aku nak jual sebab aku ada 3 bijik mesin ni.
Wat pe nak simpan banyak-banyak.

Kalau berminat contact aku kat 012-2952676 atau datang je kat kedai aku di Kuala Lipis.

Harga bergantung best offer.

Ni aku attach video sekali





video

yg ni tengah obohol....

10 comments:

  1. sold to Hendry from PMP Bandung,Indonesia

    ReplyDelete
  2. I have another union special 43200g for sale. Reply me if you interesting at emamalterz@gmail.com

    ReplyDelete
  3. berapa harga nett?

    bisa PM ke email arifhalsas@yahoo.com ?

    terimakasih.

    ReplyDelete
  4. Minta maaf kepada semua yang telah email saya bertanyakan tentang 1 lagi 43200G saya. Mesin itu sedang dalam proses refurbish oleh saya sendiri. Namun hati saya mula rasa 50-50 untuk melepaskannya kerana ianya sangat-sangat sukar untuk ditemui lagi. Lagipun saya belum terdesak lagi untuk menjualnya. Namun jika ingin datang melihat sendiri mesin itu, datanglah ke kedai saya di Kuala Lipis, Pahang Malaysia

    ReplyDelete
  5. salam bang..mesin tu bang da rasa nk jual da ke blom ?

    ReplyDelete
  6. hehehe....lom lagi...tq sebab berminat

    ReplyDelete
  7. Kalo nak jual pm saya bro. Please. Nak sangat ni deenzuffa@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Hi anyone has a union special 43200g, Singer darning 47-W1, or a Chainstitch sewing machine for sale? If so pleas le contact me at tonyyeo75@hotmail.com. Thank you.

    ReplyDelete